Ro.Pa.Tec Technisch onderhoud BV
 
ROLAPAC Drijflaagverwijderaar

Welkom bij Ro.Pa.Tec Technische Reiniging B.V.

Wij zijn gespecialiseerd in totaal project management en engineering en uitvoering van uiteenlopende constructie en verbouw werkzaamheden in en rondom rioolgemalen en afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Wij hebben een flexibel antwoord op al uw wensen en behoeften rondom rioolgemaal uitdagingen.

Graag treden we met u in contact over onze oplossingen.

Het team van Ro.Pa.Tec Technische Reiniging B.V.

U kunt ons bereiken via info@rolapac.nl of via 06-12999247 (Rob Spaans).

Recent hebben we onze nieuwste innovatie voor de afvalwaterwereld gelanceerd: de gepatendeerde ROLAPAC Drijflaagverwijderaar. 

Door installatie van de ROLAPAC Drijflaagverwijderaar wordt niet langer enkel via de laaggeplaatste zuigmonden in een ontvangstkelder van een rioolgemaal afvalwater weggezogen, maar tevens via een extra opening aan de bovenzijde van de kelder.
Door de ROLAPAC Drijflaagverwijderaar wordt de opeenhoping van ‘de vetlaag’ (bestaande uit vuil in het riool, vochtige doekjes, vaatdoekjes, frituurvet, maandverband, mondkapjes en zelfs condooms). sterk teruggedrongen en is het niet langer benodigd om tot vijfmaal per jaar een onderhoudsstop met bijbehorende professionele schoonmaak in te plannen. Eén jaarlijkse check kan volstaan. Lees hier meer over de innovatie.


In de December eiditie van H20 magazine staat een mooi artikel over de ROLAPAC innovatie toegepast in rioolgemaal scheveningen. Klik hier om dit te lezen.

Lees het ROLAPAC Technisch vakartikel op de website van H20 Magazine. Lees ons H20 Waternetwerk artikel hier.

Ro.Pa.Tec Technische Reiniging presenteert de ROLAPAC Drijflaagverwijderaar op de WaterAlliance Innovatiestraat tijdens Aqua Nederland.